'Antwerp krijgt erg belangrijk nieuws te horen over toptransfer Dennis Praet'

'Antwerp krijgt erg belangrijk nieuws te horen over toptransfer Dennis Praet'
Dinsdag 02 januari 2024 - 09:00   I   door Redactie

Antwerp staat voor uitdagingen na een teleurstellend eerste deel van het seizoen waarin ze zijn gezakt naar de zesde plaats, met een achterstand van 16 punten op koploper Union SG. Bovendien kunnen er sterkhouders vertrekken.

Zo is het niet uitgesloten dat sterkhouders als Arthur Vermeeren en Jean Butez andere oorden opzoeken. Antwerp kan het geld immers goed gebruiken.

Met het oog op versterking heeft hoofdcoach Mark van Bommel zijn zorgen geuit over de beperkte opties voor de centrale aanvallende middenvelderpositie, waarbij hij aangeeft open te staan voor nieuwe aanwinsten.

Transferwatcher Sacha Tavolieri onthulde dat Antwerp interesse toont in Dennis Praet van Leicester City. Praet, die een aflopend contract heeft en niet in de plannen van coach Enzo Maresco past, zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Antwerp.

Echter, de overgang van Praet wordt bemoeilijkt door twee factoren: de aarzeling van Leicester om spelers af te staan tijdens de Africa Cup in januari, en concurrentie van andere clubs zoals zijn ex-club Torino FC. Dat meldt Calciostyle.

Poll: Denk jij dat Antwerp Praet kan halen?

TAGS  I  Antwerp FC  I  Dennis Praet  I  Leicester City

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024