'Antwerp heeft het geld hard nodig, sterkhouder op weg naar uitgang in januari'

'Antwerp heeft het geld hard nodig, sterkhouder op weg naar uitgang in januari'
Vrijdag 29 december 2023 - 14:00   I   door Redactie

Antwerp FC staat mogelijk voor een dilemma met Arthur Vermeeren. Trainer Mark van Bommel wil zijn team intact houden, maar financiële overwegingen kunnen leiden tot de verkoop van enkele sleutelspelers, waarbij Vermeeren bovenaan de lijst staat.

De 18-jarige middenvelder, wiens voorkeur uitgaat naar een verblijf tot minstens het einde van het seizoen, zou mogelijk verkocht worden en dan meteen weer verhuurd aan Antwerp. Zo zou de Great Old nog gebruik kunnen maken van zijn diensten tot het einde van het seizoen.

Vermeeren geniet aanzienlijke interesse van grote clubs. Barcelona en Manchester United tonen belangstelling. Nu lijkt ook Tottenham Hotspur in de strijd te stappen voor de jonge Rode Duivel.

Transferexpert Ekrem Konur meldt dat de Spurs al een bod voorbereiden, ondanks dat de betrouwbaarheid van deze bron soms twijfelachtig is. Terwijl Antwerp weigert een officieel prijskaartje te hangen aan Vermeeren, wiens contract loopt tot 2026, wordt zijn marktwaarde geschat op 30 miljoen euro.

Poll: Begrijp jij het mocht Vermeeren in januari al verkocht worden?

TAGS  I  Antwerp  I  Arthur Vermeeren

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024