AC Milan wordt lijkbleek: 'Absolute toptransfer voor Charles De Ketelaere'

AC Milan wordt lijkbleek: 'Absolute toptransfer voor Charles De Ketelaere'
Vrijdag 22 december 2023 - 18:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere, die momenteel uitkomt voor Atalanta op huurbasis, maakt indruk in de Serie A. Na een periode van aanpassing, waarbij zijn prestaties aanvankelijk varieerden, heeft De Ketelaere zich ontpopt tot een sleutelspeler onder trainer Gian Piero Gasperini.

Zijn recente prestaties, waaronder een doelpunt en twee assists in de wedstrijden tegen AC Milan en Salernitana, tonen zijn groeiende invloed binnen het team. Atalanta, dat de speler huurt van AC Milan, lijkt nu van plan de aankoopoptie van naar verluidt 23 miljoen euro te lichten om De Ketelaere definitief over te nemen.

Deze investering betekent echter niet automatisch dat hij volgend seizoen nog in Bergamo speelt. Er is aanzienlijke interesse vanuit de Premier League, met name van topclubs Manchester United en Arsenal, die de situatie van de jonge aanvaller nauwgezet volgen. Dat meldt Todofichajes.

Een mogelijke transfer naar Engeland zou voor De Ketelaere een droomverwezenlijking betekenen, terwijl Atalanta mogelijk een aanzienlijke winst zou maken op deze snelle doorverkoop.

Poll: Denk jij dat De Ketelaere klaar is voor de Engelse top?

TAGS  I  Charles De Ketelaere  I  AC Milan  I  Atalanta  I  Manchester United  I  Arsenal

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024