'Mark Van Bommel baalt vreselijk, Antwerp verliest absolute sterkhouder'

'Mark Van Bommel baalt vreselijk, Antwerp verliest absolute sterkhouder'
Vrijdag 08 december 2023 - 22:00   I   door Redactie

Arthur Vermeeren heeft in Europa naam gemaakt met zijn indrukwekkende optredens in de Champions League en zijn debuut bij de nationale ploeg. Zijn recente prestaties leverden hem een prominente plaats op in de Golden Boy-verkiezing. Deze opkomende ster staat nu in de belangstelling van diverse topclubs.

Coach Mark van Bommel van Antwerp wil Vermeeren graag behouden, maar de groeiende interesse van grote clubs maakt een transfer steeds waarschijnlijker. FC Barcelona heeft al interesse getoond, maar transferexpert Sacha Tavolieri meldt dat ook Manchester United, Borussia Dortmund en de Italiaanse kampioen SCC Napoli Vermeeren op hun shortlist hebben staan.

Napoli, in het bijzonder, ziet Vermeeren als een mogelijke versterking voor hun middenveld. De financiële haalbaarheid van een overgang naar Napoli is echter nog onduidelijk. De vraagprijs van Antwerp zal afhangen van de concurrentie tussen de geïnteresseerde clubs, maar het staat vast dat de Belgische club een aanzienlijk bedrag zal verlangen voor hun jonge talent.

Poll: Ga jij Vermeeren missen bij Antwerp als hij vertrekt?

TAGS  I  Antwerp  I  Arthur Vermeeren  I  Mark van Bommel

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024