Totale verrassing: 'Mbappé trekt niet naar Real of Liverpool, wel naar déze club'

Totale verrassing: 'Mbappé trekt niet naar Real of Liverpool, wel naar déze club'
Donderdag 30 november 2023 - 20:00   I   door Redactie

Kylian Mbappé, de ster van Paris Saint-Germain, wordt steeds vaker in verband gebracht met een aantal topclubs nu zijn contract ten einde loopt en hij volgende zomer een vrije speler wordt. Lange tijd leek Real Madrid de meest waarschijnlijke bestemming voor Mbappé, maar recente berichten suggereren dat de Franse international niet langer een prioriteit is voor hen.

Erling Haaland van Manchester City wordt nu als een alternatief genoemd, terwijl het Braziliaanse wonderkind Endrick volgend seizoen naar Bernabeu verhuist.

Deze ontwikkelingen hebben geleid tot nieuwe geruchten over de toekomst van Mbappé, waarbij de Premier League nu als een serieuze optie wordt beschouwd. Volgens berichten van The Independent eerder deze zomer zou Mbappé een voorkeur hebben voor Arsenal boven Liverpool. Ondanks eerdere linken met Liverpool, zou de heropleving van Arsenal onder Mikel Arteta de club in een sterke positie kunnen brengen om deze ambitieuze transfer te realiseren.

Een overgang naar Arsenal zou van Mbappé de erfgenaam van de legendarische Thierry Henry kunnen maken, hoewel financiële haalbaarheid een vraagstuk blijft. Arsenal-fans dromen nu al van Mbappé in het Emirates Stadium, waar hij het mogelijk opneemt tegen Haaland van Manchester City in de Premier League, wat een nieuwe versie van de Messi-Ronaldo rivaliteit in Spanje zou kunnen betekenen.

Poll: Zou jij Mbappé graag bij Arsenal zien?

TAGS  I  PSG  I  Kylian Mbappé  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Arsenal

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024

zondag 18 februari 2024