'Club Brugge hakt knoop door over opvolger van Mannaert'

'Club Brugge hakt knoop door over opvolger van Mannaert'
Donderdag 30 november 2023 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge staat voor een belangrijke verandering in hun managementstructuur, waarbij ze op zoek zijn naar twee sleutelfiguren om Vincent Mannaert op te volgen. De club heeft besloten om de CEO-positie te scheiden van de sportieve leiding. Dit betekent dat ze nu op zoek zijn naar een algemeen manager en een directeur voetbalzaken. Dat schrijft het Laatste Nieuws.

De nieuwe structuur is bedoeld om een duidelijkere focus te leggen op zowel de algemene bedrijfsvoering als op de sportieve prestaties. De algemeen manager zal zich richten op de bedrijfsvoering, terwijl de sportief directeur zich zal concentreren op het samenstellen van een competitieve spelersgroep en het aansturen van de technische staf. Het doel is om Club Brugge sterk te positioneren voor toekomstige successen, zowel in de nationale competitie als in de Champions League.

Details over de functieomschrijvingen worden de komende dagen en weken uitgewerkt en voorgelegd aan de Raad van Bestuur in december. Hoewel er geen officiële vacature wordt uitgeschreven, heeft de club al een stroom van spontane sollicitaties ontvangen, wat wijst op een grote belangstelling voor deze belangrijke posities binnen de club.

Poll: Logisch dat er twee opvolgers komen voor Mannaert?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vincent Mannaert

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024

zondag 18 februari 2024