Bart Verhaeghe komt met nieuws over opvolger van Vincent Mannaert

Bart Verhaeghe komt met nieuws over opvolger van Vincent Mannaert
Dinsdag 28 november 2023 - 22:00   I   door Redactie

Bart Verhaeghe heeft laten weten dat hij toch Club Brugge niet zal verkopen. De komende jaren blijft hij aan boord. Verhaeghe heeft ook nieuws over een opvolger voor Vincent Mannaert, die na dit seizoen opstapt als CEO.

“Toen we een zakenbank (Raine, red.) hebben aangeduid, was dat om af te toetsen en te onderzoeken wie de juiste partners zijn om toekomstige uitdagingen te trotseren. We zijn daar nog altijd mee bezig - ik heb nooit gezegd dat ik een minderheid of en meerderheid aan aandelen wou verkopen. Dat heeft men er in de media van gemaakt", zegt Verhaeghe nu.

Club Brugge zou volgens Het Laatste Nieuws achter de schermen wel degelijk met een verkoop zijn bezig geweest. De stekker werd echter uit onderhandelingen met een Amerikaanse investeringsmaatschappij getrokken. Het lijkt er dus op dat Verhaeghe teruggekeerd is op zijn stappen.

Over Mannaert, die vertrekt als CEO: "Hij heeft heel goed nagedacht over de termijn tot het einde van het seizoen. We moeten nog nadenken over zijn opvolging, maar we gaan die beslissing niet op één dag nemen. We gaan nadenken over hoe we de structuur gaan invullen en dan zullen we pas over namen praten. We gaan daar onze tijd voor nemen tot het einde van het seizoen. We hebben zes maanden om de geschikte man of vrouw te vinden."

Poll: Vind jij het jammer dat Mannaert vertrekt?

TAGS  I  Bart Verhaeghe  I  Vincent Mannaert  I  Club Brugge

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024

zondag 18 februari 2024