'Marc Coucke lacht tanden bloot, Anderlecht troeft topclubs af voor nieuwe aanwinst'

'Marc Coucke lacht tanden bloot, Anderlecht troeft topclubs af voor nieuwe aanwinst'
Dinsdag 14 november 2023 - 15:00   I   door Redactie

Anderlecht lijkt op het punt te staan een veelbelovende jonge spits aan te trekken. De 18-jarige Japanse jeugdinternational Keisuke Goto, die momenteel speelt in de J2 League bij Júbilo Iwata, is volgens bronnen dicht bij een overeenkomst met de club van Marc Coucke.

Goto, een indrukwekkende diepe aanvaller met een lengte van 1m91, heeft in 32 wedstrijden voor zijn club zeven doelpunten en één assist op zijn naam staan. Zijn prestaties droegen bij aan de promotie van zijn team naar de Japanse eerste klasse.

De stap naar Anderlecht zou voor Goto een aanzienlijke verandering betekenen, waarbij hij de kans krijgt om zich in Europa te bewijzen. Eerder werd zijn naam al genoemd op Neerpede en bleek hij ook in de belangstelling te staan van topclubs als Chelsea, Ajax en PSV. Mocht de overeenkomst met Anderlecht doorgaan, dan is het mogelijk dat Goto aanvankelijk bij de RSCA Futures zal spelen.

Deze potentiële aanwinst komt nadat Anderlecht afgelopen zomer al twee nieuwe spitsen, Dolberg en Vázquez, heeft aangetrokken. De komst van Goto zou een verdere versterking betekenen voor de aanvalslinie van de club, en toont de ambitie van Anderlecht om jong talent te integreren en te ontwikkelen.

Poll: Denk jij dat dit een goeie aanwinst is?

TAGS  I  Anderlecht  I  Keisuke Goto

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024