Transferbom: 'Kylian Mbappé dreigt déze club boven Real Madrid te kiezen'

Transferbom: 'Kylian Mbappé dreigt déze club boven Real Madrid te kiezen'
Zaterdag 04 november 2023 - 08:00   I   door Redactie

De toekomst van Kylian Mbappé is onzeker nu zijn contract bij Paris Saint-Germain eindigt en hij op weg is naar een status als vrije speler. De Franse ster liet deze zomer de optie op een contractverlenging bij PSG onbenut, wat resulteerde in een verbod op deelname aan hun voorbereidende zomertour.

Hoewel zijn contract afloopt en Real Madrid als favoriet geldt voor zijn handtekening, houdt PSG vol dat ze hem niet gratis laten gaan. Toch is het onduidelijk of Mbappé voor het einde van het seizoen bijtekent, al sluit men bij PSG een verlenging niet uit.

Als Mbappé toch bijtekent, wordt verwacht dat dit slechts is om PSG een transfersom op te leveren, aangezien velen vermoeden dat hij de club in 2024 alsnog zal verlaten. Real Madrid wordt gezien als de grootste kanshebber voor zijn handtekening, maar volgens L'Équipe gelooft Liverpool dat ze volgende zomer een ongelooflijke deal kunnen sluiten voor Mbappé.

Liverpool hoopt te profiteren van de onzekerheid rondom de toekomst van Mbappé en heeft sinds een mislukte poging in 2017 altijd contact gehouden met zijn entourage. Hoewel Liverpool hem altijd heeft willen strikken, zou een overstap naar Anfield volgende zomer een verrassing zijn.

Poll: Voor wie moet Mbappé kiezen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Liverpool  I  Kylian Mbappé

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024