Manchester City troeft Liverpool af voor Rode Duivel: "Het is verbazingwekkend"

Manchester City troeft Liverpool af voor Rode Duivel:
Woensdag 01 november 2023 - 20:00   I   door Redactie

Rode Duivel Jérémy Doku is na een indrukwekkende periode bij Ligue 1-club Rennes deze zomer naar Manchester City verhuisd. Hoewel Liverpool ook interesse had in de jonge aanvaller, wist Manchester City de deal te verzilveren.

Volgens de Franse voetbalexpert Jonathan Johnson, die exclusief schrijft voor de Daily Briefing, heeft de onverwachte transfer van Riyad Mahrez naar Saudi-Arabië wellicht een rol gespeeld in City's besluit om Doku te halen. Dat zei hij aan Caught Offside.

Johnson, die Doku nauwlettend heeft gevolgd tijdens zijn tijd in Frankrijk, gaf toe verrast te zijn door de snelle aanpassing van de Belg aan het Engelse voetbal. "Het verbaasde me enigszins dat City voor Doku koos, aangezien Liverpool sterk aan hem gelinkt werd. De plotselinge transfer van Mahrez kan echter de prioriteit van City hebben verschoven," zei Johnson.

Doku's explosieve snelheid en potentieel zijn altijd al opgevallen. Johnson voegde eraan toe: "Ik ben behoorlijk onder de indruk van hoe snel hij zich heeft aangepast aan zowel de eisen van het Premier League-voetbal als de tactische instructies van een coach als Pep Guardiola."

Poll: Maakte Doku met Man City de beste keuze?

TAGS  I  Manchester City  I  Liverpool  I  Jérémy Doku

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024