Woorden van Vanhaezebrouck komen aan: 'AA Gent grijpt meteen in'

Woorden van Vanhaezebrouck komen aan: 'AA Gent grijpt meteen in'
Woensdag 01 november 2023 - 16:00   I   door Redactie

AA Gent staat voor een uitdaging. Coach Hein Vanhaezebrouck heeft de afgelopen weken zijn zorgen geuit over de smalle kern van de club, vooral met het oog op de Africa Cup en Asian Cup in januari.

De club kan dan mogelijk een aantal sleutelspelers missen. Hierdoor is de noodzaak voor nieuwe aanwinsten in de winterse transferperiode groot. Hoewel Vanhaezebrouck aangeeft nog geen specifieke namen te hebben ontvangen van de scoutingafdeling, vooral na het recente vertrek van hoofdscout Samuel Cardenas, zijn er toch tekenen van beweging binnen de club. Het Algemeen Dagblad meldt namelijk een mogelijke opmerkelijke terugkeer.

Stanis Idumbo Muzambo, een 18-jarige middenvelder die ooit deel uitmaakte van de jeugdopleiding van AA Gent, staat op de radar van de club. Momenteel speelt Idumbo voor Jong Ajax, maar zijn contract in Amsterdam loopt ten einde. Ondanks een blessure eerder dit seizoen, heeft hij indruk gemaakt in de Nederlandse tweede klasse. Hoewel Ajax een contractverlenging overweegt, lijkt Gent klaar om actie te ondernemen. De toekomst van de jonge middenvelder hangt sterk af van de kansen die hij krijgt in het eerste elftal van Ajax.

Poll: Heeft Gent nood aan versterking?

TAGS  I  Ajax  I  AA Gent  I  Stanis Idumbo  I  Muzambo  I  Hein Vanhaezebrouck

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024