Jan Vertonghen van slag: "Dit doet pijn, het is echt alarmerend"

Jan Vertonghen van slag:
Woensdag 01 november 2023 - 13:00   I   door Redactie

Anderlecht schittert in België, terwijl Ajax Amsterdam ongekende dieptepunten kent in de Nederlandse Eredivisie. De recordkampioen van Nederland bevindt zich momenteel op een ongebruikelijke laatste plaats in de rangschikking.

Jan Vertonghen, huidig speler bij RSC Anderlecht en voormalig Ajax-verdediger, uit zijn zorgen over de Amsterdamse club bij TJ Sports USA. "Het doet pijn om Ajax zo te zien. Ze kunnen niet elk jaar kampioen zijn, maar dit is alarmerend", zegt Vertonghen. Hij wijst met een beschuldigende vinger naar Sven Mislintat, die volgens hem te veel macht heeft gekregen binnen de club zonder de clubcultuur te begrijpen. "In slechts een paar maanden tijd is er veel schade aangericht."

Ondanks de huidige stand van zaken blijft Vertonghen optimistisch over de toekomst van Ajax. "Ze hebben enkele Ajax-iconen terug in de club gebracht. Het kost tijd, maar ik hoop dat ze dit seizoen nog Europees voetbal kunnen behalen."

Aanstaande donderdag speelt Ajax een cruciaal duel tegen Volendam, de nummer 16 in de competitie. Bij winst kunnen de Amsterdammers de laatste plaats verlaten.

Poll: Denk jij dat het snel weer goed zal komen met Ajax?

TAGS  I  Ajax  I  Anderlecht  I  Jan Vertonghen

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024