Hein Vanhaezebrouck vreest voor absolute ramp bij AA Gent

Hein Vanhaezebrouck vreest voor absolute ramp bij AA Gent
Maandag 30 oktober 2023 - 17:00   I   door Redactie

AA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck trekt aan de alarmbel over de komende maanden. Met het oog op januari, wanneer de club meerdere sleutelspelers zou kunnen missen vanwege internationale toernooien, dringt hij aan op versterkingen. "Het baart me zorgen," geeft de ervaren coach toe.

Terwijl AA Gent zich voorbereidt op een bekerduel tegen Patro Eisden Maasmechelen in de Croky Cup, wijst Vanhaezebrouck op de moeilijkheid van de loting: "Wij lopen risico. Er zijn altijd verrassingen in de eerste ronde."

De coach is zich bewust van de noodzaak om slim te roteren, zeker gezien de krappe selectie en het drukke schema van de Buffalo's. Hoewel hij vertrouwen heeft tot januari, waarschuwt hij bij HLN: "Vanaf dan kan het echt misgaan. Ik beschik over zeventien veldspelers, maar dat wordt in januari mogelijk gereduceerd tot dertien, aangevuld met drie jeugdspelers."

Dit vanwege spelers zoals Hyun-seok Hong en Tsuyoshi Watanabe die mogelijk worden opgeroepen voor de Asian Cup, en anderen zoals Jordan Torunarigha en Gift Orban die kans maken op een selectie voor de Africa Cup. 

Poll: Heeft Gent versterking nodig?

TAGS  I  Hein Vanhaezebrouck  I  AA Gent

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024