Gent-speler onder vuur na bizarre actie: “Laat het toch aan iemand anders over!”

Zondag 29 oktober 2023 - 19:07   I   door Redactie

Vanavond stond de wedstrijd tussen KAA Gent en Standard op het programma. Bij rust staat het 3-0 in het voordeel van Gent, maar de gemiste strafschop van Cuypers zorgde voor grote frustratie onder de Gent-supporters.

"Stel toch iemand anders voor!", klonk het bij deze Gent-supporter, die duidelijk niet te spreken is na de penaltymisser van Hugo Cuypers. Hij zou bij de volgende strafschop graag een andere speler aan de bal zien staan.

Na amper twee minuten ging de bal al op de stip voor KAA Gent. Djenepo tikte Cuypers aan in de zestien en scheidsrechter Laforge twijfelde niet. Cuypers eiste de strafschop op, maar dit draaide verkeerd uit: hij miste zijn tweede strafschop op een rij.

Bekijk hier de penaltymisser van Cuypers:

Deze misser bleek echter niet doorslaggevend, want Gent slaagde erin om voor rust al drie keer te scoren en zo met een comfortabele voorsprong de rust in te gaan.

Poll: Denk je dat Hugo Cuypers een goede keuze is om strafschoppen te nemen voor KAA Gent?