Celine Van Ouytsel reageert op berichten dat ze aan een aandoening lijdt

Celine Van Ouytsel reageert op berichten dat ze aan een aandoening lijdt
Zondag 29 oktober 2023 - 11:00   I   door Redactie

Celine Van Ouytsel, Antwerp-fan en deelnemer in 'De Verraders', heeft voor opschudding gezorgd met een opvallende kledingkeuze: handschoenen. Terwijl ze alles in het werk stelde om haar bondgenootschap in het programma te versterken, was het haar accessoire die de meeste aandacht trok. Veel kijkers vroegen zich af wat de reden was achter deze keuze.

Op sociale media gonsde het van de geruchten. "Celine lijdt aan een huidaandoening", opperden sommigen, verwijzend naar een eerder interview. Echter, de voormalige Miss België heeft deze beweringen krachtig tegengesproken. In een reactie aan Het Laatste Nieuws zegt ze: "Wat een verbeelding van sommige mensen. Daar is absoluut niets van waar."

De ware reden achter de handschoenen? Mode. Celine geeft toe dat ze de handschoenen gewoonweg mooi vond en dat ze perfect pasten bij haar outfits in het programma. Bovendien heeft medekandidaat Bert Haelvoet een rol gespeeld in haar beslissing om ze vaak te dragen. Ze onthult: "Hij was zo'n fan van de handschoenen dat hij mij aanmoedigde om ze regelmatig aan te doen. Dus in feite is het allemaal dankzij Bert!"

TAGS  I  Celine Van Ouytsel

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024