Zware opdoffer voor Antwerp vlak voor Champions League-wedstrijd tegen Porto

Zware opdoffer voor Antwerp vlak voor Champions League-wedstrijd tegen Porto
Dinsdag 24 oktober 2023 - 10:30   I   door Redactie

Antwerp FC kreeg te maken met een serieuze tegenvaller, aangezien middenvelder Mandela Keita (21) geblesseerd raakte na het verlies tegen Charleroi. De speler greep naar zijn knie na een duel en moest het veld verlaten. Het is nog niet duidelijk hoe lang hij buiten strijd zal zijn, maar het lijkt erop dat hij minstens twee weken moet missen, zo weet HNB.

De timing van Keita's blessure is bijzonder ongelukkig, gezien het drukke speelschema van Antwerp. Voor de interlandbreak in november staan er nog zes wedstrijden gepland in achttien dagen, en Keita zal waarschijnlijk vier van deze belangrijke duels moeten missen. Dit omvat het Champions League-duel met FC Porto en de confrontatie met Club Brugge.

Antwerp-trainer Mark van Bommel zal nu moeten beslissen over een geschikte vervanger voor Keita, aangezien de alternatieven beperkt zijn en de kwaliteit van het team zal worden beïnvloed. Alhassan Yusuf (23) wordt vaak genoemd als mogelijke vervanger, maar de keuze is niet zo eenvoudig. De Nigeriaanse controleur is momenteel niet onmisbaar en andere opties zijn ook mogelijk, zoals eerder dit seizoen tegen Gent. Het gemis van Keita zal een uitdaging vormen voor Antwerp in deze drukke periode.

Poll: Denk jij dat Antwerp iets zal rapen tegen Porto?

TAGS  I  Antwerp  I  FC Porto  I  Mandela Keita

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024