Overmars bibbert en beeft bij Antwerp: Dubbele megaklap in aantocht

Overmars bibbert en beeft bij Antwerp: Dubbele megaklap in aantocht
Zaterdag 21 oktober 2023 - 16:00   I   door Redactie

Het ziet er sterk naar uit dat er heel wat werk op de plank ligt voor Marc Overmars in de zomer. Allicht zijn die voorbereidingen nu al bezig.

Arhur Vermeeren na dit seizoen nog een seizoen houden, lijkt helemaal uitgesloten. Er is nu al heel veel bezig achter de schermen. De grootste clubs in Europa zitten achter het supertalent aan. Antwerp is intussen ook al een lijstje aan het maken van potentiële vervangers, goed beseffende dat iemand van zijn niveau niet meer haalbaar is.

Er zal wel veel geld binnenkomen van de transfer van Vermeeren en dat zal ook nodig zijn. Een waardige vervanger dient mogelijk niet enkel voor de kersverse Rode Duivel gehaald te worden, want er is ook nog een andere Belgische international: Mandela Keita.

Ook hij werd pas Rode Duivel en loopt zo extra in de schijnwerpers. Keita is al ietsje ouder dan Vermeeren (21), maar heeft ook nog de volledige toekomst voor zich. Ook voor hem begint er achter de schermen wat te bewegen. Overmars mag er niet aan denken dat hij zijn twee middenvelders kwijtspeelt. Uitsluiten kan hij dat scenario op dit moment echter niet.

Poll: Vrees jij voor een vertrek van beide spelers?

TAGS  I  Antwerp  I  Marc Overmars  I  Mandela Keita  I  Arthur Vermeeren

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024