Serieuze klap voor Tedesco: 'Absolute sterkhouder haakt af voor EK bij Rode Duivels'

Serieuze klap voor Tedesco: 'Absolute sterkhouder haakt af voor EK bij Rode Duivels'
Donderdag 19 oktober 2023 - 08:30   I   door Redactie

De Rode Duivels zullen het op het EK in Duitsland volgend jaar quasi zeker zonder een van de absolute sterkhouders moeten doen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De kans is erg klein dat Thibaut Courtois zal spelen. De doelman van Real Madrid vertrok in onenigheid met de bondscoach bij de nationale ploeg in maart. Nadien scheurde Courtois de kruisband van zijn knie. Hij zou pas in mei weer fit zijn.

Het Laatste Nieuws schrijft heel duidelijk: "De kans dat Courtois in Duitsland aanwezig is, wordt door alle waarnemers eerder klein ingeschat. Dat heeft dan nog niet eens te maken met de keuze van Thibaut Courtois. Heeft iemand al eens nagedacht of Real Madrid het wel zo fijn zou vinden, mocht hun doelman na een revalidatie van acht maanden, en met slechts een handvol trainingen in de benen, ineens een Europees kampioenschap spelen?"

De logische vervanger van Courtois bij de Belgen wordt Koen Casteels. Matz Sels verving op zijn beurt Casteels tijdens de voorbije interlands, omdat de keeper van Hoffenheim ziek was.

Poll: Denk jij dat we Courtois nodig hebben op het EK om ver te geraken?

TAGS  I  Real Madrid  I  Domenico Tedesco  I  Rode Duivels  I  Thibaut Courtois

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024