Courtois razend over wat gezegd wordt bij Rode Duivels: "Een grove leugen!"

Courtois razend over wat gezegd wordt bij Rode Duivels:
Vrijdag 13 oktober 2023 - 13:00   I   door Redactie

Er is nog altijd heel wat te doen rond Thibaut Courtois bij de Rode Duivels. Denk maar aan de uithaal van Timothy Castagne, waar hij zich later voor excuseerde.

Het Belang van Limburg komt nu met een andere versie op de proppen dan tot dusver gekend was in de pers. "Courtois zou na de thuiswedstrijd tegen Oostenrijk in de kleedkamer namelijk beweerd hebben dat hij moet samenspelen met “degradanten”. Iets wat hij zelf ten zeerste betwist en omschrijft als een grove leugen", schrijft de krant.

"Toch zet het enkele misnoegde Rode Duivels - niet de toppers - aan om de zaak-Courtois levendig te houden en zelfs te voeden. Vaak met onjuiste info, zo blijkt. Daarom maakt de Belgische voetbalbond best snel werk van de situatie rond de Bilzense keeper, ook al raakt hij volgend jaar pas fit. Iedereen is gebaat bij een snelle oplossing, iedereen hoort daarbij ook een verstandige houding aan te nemen", is Het Belang van Limburg heel duidelijk.

Lukaku brak enkele dagen geleden alvast een lans om Courtois terug te laten keren. De spits drong er wel op aan dat de doelman met de groep zou spreken, maar voor het overige wordt hij volgens de Rode Duivel met open armen weer ontvangen bij de nationale ploeg.

Poll: Vind jij dat Courtois moet terugkeren bij de nationale ploeg?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Thibaut Courtois

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024