Riemer dreigt in de problemen te komen met transfer

Riemer dreigt in de problemen te komen met transfer
Donderdag 28 september 2023 - 13:30   I   door Redactie

Anderlecht haalde heel wat nieuwe spelers, maar dat heeft zo ook zijn gevolgen. Brian Riemer moet oplossen dat hij er onderweg niet een paar verliest.

Zo is Kasper Dolberg wellicht komend weekend onbeschikbaar met een blessure. Daardoor moet Riemer mogelijk op zoek naar een nieuwe spits. La Dernière Heure meldde al dat het een optie kan zijn om Thorgan Hazard als valse '9' uit te spelen. Zeker is dat echter niet.

Mocht er voor die optie gekozen worden, zou dat betekenen dat Luis Vazquez naast het elftal valt. De Argentijnse spits werd deze zomer gehaald en verwacht uiteraard te kunnen spelen bij een afwezigheid van Dolberg. La Dernière Heure merkt dan ook op dat RSCA moet opletten dat het Vazquez niet kwijtspeelt onderweg. Hem aan de kant laten bij de blessure van Dolberg zou aantonen dat Riemer weinig vertrouwen heeft in de aanvaller met alle gevolgen vandien.

Eerder waren er ook al problemen met Maxime Dupé die zijn plaats af moest staan aan Kasper Schmeichel. Ook Dupé kwam pas deze zomer toe bij RSCA.

Poll: Zou jij Vazquez opstellen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Kasper Dolberg  I  Luis Vazquez

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023