Kompany zwaar beschuldigd: "Hij is daar ongetwijfeld mee bezig"

Kompany zwaar beschuldigd:
Woensdag 27 september 2023 - 12:00   I   door Redactie

Richard Keys, voormalig Sky Sports-presentator, en met aanzien in de Engelse voetbalwereld, spaart zijn kritiek op Vincent Kompany niet. Burnley pakte 1 op 15 in de Premier League en zit dus al in de problemen.

Het is dan ook niet onlogisch dat de kritiek op Kompany begint aan te zwengelen. Keys verwijt de coach dat hij eerder aan zijn eigen carrière denkt dan aan het belang van Burnley. Het tiki taka-voetbal van Kompany zou nu niet passen bij Burnley.

"Ik vrees dat het trainerschap bij Burnley een zelfingenomen project is van Kompany en zijn tiki-taka-voetbal. Kompany geeft me de indruk dat hij bereid is om Burnley en zijn nuchtere fans - die een hele week hard werken om daarna negentig minuten hun zinnen te verzetten - op te offeren om zijn eigen reputatie groter te maken bij een topclub. Ongetwijfeld denkt hij aan Manchester City", stelt Keys.

Harde woorden voor Kompany. Vorig seizoen werd Burnley met de vingers in de neus kampioen. Vandaag is de situatie in de Premier League helemaal anders. Aan Kompany om zelf de oplossingen aan te reiken.

Poll: Denk jij dat Kompany zal degraderen met Burnley?

TAGS  I  Burnley  I  Vincent Kompany

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023