Inter Miami lost nu plots slecht nieuws over Lionel Messi

Inter Miami lost nu plots slecht nieuws over Lionel Messi
Dinsdag 29 augustus 2023 - 11:30   I   door Redactie

Lionel Messi maakte een geslaagde start bij Inter Miami na zijn overgang van Paris Saint-Germain. De 36-jarige voetballer verhuisde vanuit de Franse hoofdstad naar de MLS en Florida om voor Inter Miami te spelen, mede-eigendom van voormalig Manchester United-speler David Beckham.

Ondanks zijn indrukwekkende clubcarrière, voornamelijk bij Barcelona, nadert Messi het einde van zijn loopbaan. Hij won al prijzen met Inter Miami, waaronder de Leagues Cup na een strafschoppenserie tegen Nashville SC, de eerste trofee voor het team. In de finale van de US Open Cup zullen ze het opnemen tegen de Houston Dynamo, mede dankzij Messi's hulp in de strafschoppenserie tegen FC Cincinnati.

Nu is er echter minder goed nieuws. Coach Tara Martino bevestigde dat het team moet wennen aan winnen zonder Messi vanwege zijn internationale verplichtingen, waarbij hij minstens drie wedstrijden zal missen, waaronder die tegen Los Angeles FC, Kansas City en Atlanta United. Messi zal naar verwachting spelen in de komende WK-kwalificatiewedstrijden van Argentinië in september tegen Ecuador en Bolivia.

Poll: Had jij verwacht dat Messi zo snel zo'n impact zou hebben bij Miami?

TAGS  I  Inter Miami

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024