Transfermarkt LIVE: Antoine Colassin naar Charleroi, bliksemtransfer bij Club?

Transfermarkt LIVE: Antoine Colassin naar Charleroi, bliksemtransfer bij Club?
Donderdag 24 augustus 2023 - 19:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Charleroi wil de overbodige aanvaller Antoine Colassin (22) overnemen van Anderlecht.

*Ook bij Club is er een overbodige speler op weg naar de exit. Het Franse FC Nantes heeft dringend nood aan versterking en wil linksback Faitout Maouassa zo snel mogelijk het hof maken. Een bliksemvertrek lijkt in de maak.

*Jérémy Doku heeft een contract voor vijf seizoenen getekend bij Manchester City. Ook Anderlecht vangt heel wat miljoenen

*Club Brugge zou maar liefst drie versterkingen binnenhalen voor het sluiten van de zomermercato. Een centrale verdediger met een meerwaarde, een centrale middenvelder - het dossier van Brighton-speler Steven Alzate (24) ligt op tafel -, en voor de toekomst de 18-jarige spelmaker Ayanda Sishuba van Lens.

*Anderlecht gaat iedereen verrassen met de komst van Lars Montegnies, een 17-jarige middenvelder die zich in het seizoensbegin bij KV Kortrijk tot revelatie ontpopte.

*Axel Witsel zou kunnen ingaan op een aanbod vanuit Saoedi-Arabië en Atlético verlaten.

*Blauw-zwart heeft de Noorse aanvallende middenvelder Benjamin Faraas (17) overgenomen van HamKam.

Poll: Welke Belgische topclub heeft vooralsnog de beste transferzomer achter de rug?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

zondag 23 juni 2024

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024