'Bijzonder slecht nieuws: Antwerp wordt dit seizoen zeker niet opnieuw kampioen'

'Bijzonder slecht nieuws: Antwerp wordt dit seizoen zeker niet opnieuw kampioen'
Dinsdag 22 augustus 2023 - 20:00   I   door Redactie

Antwerp verbaasde het afgelopen seizoen iedereen door zowel de titel als de beker te pakken. Maar dat zal er deze keer niet inzitten.

Dat is toch wat journalist Yves Taildeman in La Dernière Heure beweert. Hij stelt dat ze op de Bosuil niet voldoende gewapend zijn om de strijd met Club Brugge en co. te winnen. "Met het risico dat we in mei 2024 belachelijk worden gemaakt: dit Antwerp wordt géén kampioen."

En Taildeman gaat ook dieper in op het waarom van die stelling. "Paul Gheysens lijkt niet geneigd om nog tientallen miljoenen in de spelerskern te pompen. En Club Brugge lijkt op dit moment meer honger te hebben. "Neen, dit Antwerp is geen Bayern München. En de trainer Mark Van Bommel is nog niet zoals de speler Van Bommel."

Al houdt de analist ook een slag om de arm. "Aan Van Bommel en zijn spelers om te bewijzen dat ik er helemaal naast zit. Hopelijk gebeurt dat dinsdagavond al." Dan neemt Antwerp het in de Champions League-voorronde op tegen AEK Athene.

Poll: Denk jij dat Antwerp dit seizoen opnieuw kampioen kan worden?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024