Zware waarschuwing voor De Bruyne: "Dit is een ramp. Je voelt je machteloos"

Zware waarschuwing voor De Bruyne:
Dinsdag 22 augustus 2023 - 15:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne moet na Thibaut Courtois zowat de meest besproken Rode Duivel van het moment zijn. Al is dat niet positief.

Want nadat hij door een zware hamstringblessure bij Manchester City al meteen onder het mes moest, staat hij voor een lange zware revalidatie. Maar in Het Laatste Nieuws waarschuwt Marc Degryse de Rode Duivel.

"Kevin moet nu écht zijn tijd nemen om terug te keren", klinkt het. "Die eerste maanden in de competitie en de Champions League zal City wel overleven zonder De Bruyne. Daarom zeg ik: Kevin, leef maar toe naar de periode ná Nieuwjaar."

Degryse benadrukt dat De Bruyne op zijn 32ste fysiek en mentaal meer tijd nodig heeft dan een jonge speler. “Dit is voor hem een ramp. Je voelt je machteloos. Hij was nèt uit vakantie. De batterijen waren opgeladen. Klaar voor een nieuw seizoen."

Honger

"En Pep Guardiola had al aangegeven dat De Bruyne erg veel honger had. Maar nu opnieuw die blessure", zucht de analist. "En hij was de voorbije tijd al zo vaak gekwetst... Zijn knie, zijn enkel. Nogmaals... hij is 32, hé."

Poll: Denk je dat we nog de beste De Bruyne terug gaan zien?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024