Ongelooflijk: Charles De Ketelaere scoort voor het eerst in 506 dagen (VIDEO)

Zondag 20 augustus 2023 - 20:27   I   door Redactie

Zowat anderhalf jaar nadat Charles De Ketelaere voor het laatst gescoord had in een officiële wedstrijd was het zondag eindelijk opnieuw raak.

De Rode Duivel deed dat dan nog in zijn debuutmatch bij Atalanta en zette zijn ploeg op het veld van Sassuolo op weg naar winst(0-2). De tweede goal in blessuretijd van ploegmat Zortea was eigenlijk overbodig.

De Ketelaere mocht tijdens de rust invallen en deed dat uitstekend. Halfweg de tweede helft mikte hij een schot op de lat, vijf minuten voor tijd was het wel prijs. In minuut 83 kopte CDK een voorzet wel degelijk over de lijn.

Wat een contrast met vorig jaar toen hij bij Milan in veertig wedstrijden nooit de weg naar de netten vond. Maar daarmee heeft de aanvaller de weg naar de herlancering bij zijn uitleenbeurt aan Atalanta alleszins geweldig goed ingezet.

Poll: Denk je dat De Ketelaere nu vertrokken is?