‘Anderlecht ziet Fredberg doordrukken: Dubbelslag op mercato maakt fans wild’

‘Anderlecht ziet Fredberg doordrukken: Dubbelslag op mercato maakt fans wild’
Zondag 13 augustus 2023 - 08:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht hoopt Jesper Fredberg voor het sluiten van de mercato nog een aantal versterkingen aan te trekken. Het dossier van Mats Rits lijkt wel door heel België gevolgd te worden.

Maar wat als paars-wit niet tot een akkoord komt met Club over de middenvelder? Fredberg heeft met Thomas Delaney (31) een sterk alternatief op het oog. De 72-voudige Deense international mag vertrekken bij Sevilla en Fredberg heeft hem bovenaan het lijstje van alternatieven voor Rits staan.

Maar Delaney is niet de enige speler die de Anderlecht-CEO wil overnemen van Sevilla. Hij gaat zowaar voor een dubbelslag, want ook linksachter Ludwig Augustinsson (29) zou dicht bij een overstap naar Brussel staan. De 52-voudige Zweedse international heeft naar verluidt al een akkoord met Anderlecht.

Het Nieuwsblad meldt namelijk dat paars-wit Augustinsson voor één seizoen zal huren van Sevilla. Het is niet meteen duidelijk of er ook een aankoopoptie aan de deal verbonden is. Mogelijk zien we komend seizoen dus twee (ex-)Sevilla-spelers aan het werk bij de recordkampioen. Wordt vervolgd…

Poll: Op welke positie heeft Anderlecht het meeste nood aan versterking?

TAGS  I  Anderlecht  I  Sevilla

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024