’Simon Mignolet kent opvolger nu al: Dít wordt de nieuwe Gouden Schoen’

’Simon Mignolet kent opvolger nu al: Dít wordt de nieuwe Gouden Schoen’
Dinsdag 25 juli 2023 - 21:30   I   door Redactie

Eind januari werd Simon Mignolet tot Gouden Schoen verkozen. Het nieuwe seizoen staat bijna voor de deur, dus de speculaties over wie zijn opvolger zal worden kunnen beginnen.

Bij Het Nieuwsblad ‘waagde’ chef voetbal Ludo Vandewalle zich aan een voorspelling: “Toby Alderweireld is de gedoodverfde winnaar voor de Gouden Schoen, daar ben ik het helemaal mee eens. De eerste stemronde kan je er gewoon niet naast.”

“En ook de gunfactor is ongelofelijk groot. Alderweireld is ook niet het type dat het nu plots zal laten hangen in de tweede helft van het jaar”, aldus Vandewalle. Er worden nog wat andere namen opgeworpen: “Teuma is al weg. Paintstil en Trésor lijken te azen op een transfer… ”

En wat met Gift Orban? AA Gent-watcher Stefan Smet weet meer: “Het is nog steeds zijn bedoeling om te vertrekken. Misschien is een Gift wel gebaat bij een extra jaartje Gent, maar de vraag is of zijn entourage er ook zo over denkt.” Er blijft dus allicht niet veel concurrentie over voor Alderweireld.

Poll: Zal Alderweireld de Gouden Schoen winnen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024