Dries Mertens ziet Kat Kerkhofs spijt hebben en plots ingrijpen: “Hoe erg is dat”

Dries Mertens ziet Kat Kerkhofs spijt hebben en plots ingrijpen: “Hoe erg is dat”
Zaterdag 15 juli 2023 - 17:30   I   door Redactie

Wie Kat Kerkhofs zegt, zegt Dries Mertens. De Rode Duivel en de presentatrice vormen al heel wat jaren een koppel. Kat heeft zelf nog maar één ouder, want haar vader overleed al een hele tijd geleden.

Toen Kat zestien was, om precies te zien. Jos Kerkhofs was heel zijn leven met muziek bezig en was onder meer de oprichter van Marktrock. Toch heeft Kat als tiener nooit de ambitie gehad om muziek te spelen.

“Ik vind dat heel jammer. Mijn ouders waren van de generatie: onze kinderen moeten vooral doen wat ze willen. Omdat ze zelf geforceerd waren om iets te leren”, laat ze optekenen bij de radiozender Willy.

“Dus ik heb nooit een instrument leren spelen… Hoe erg is dat, als je papa drummer is?! Ik heb daar nu wel spijt van. Ik ga terug de andere generatie zijn bij mijn zoon, Ciro”, verklaart Kat dat ze zal ingrijpen. “Die moét muziek spelen!”

Voetballer

“Ik heb al een pianootje gekocht en een trommel”, laat ze weten. “We luisteren elke dag muziek. Het zal erin zitten.” Toch vreest ze dat Ciro Romeo een andere carrièrepad zal inslaan. Ze wil alvast zeker niet dat hij in de voetsporen van zijn papa treedt: “Stel je voor dat hij voetballer wordt… ”

Poll: Zou jij je kind dwingen om een instrument te spelen?

TAGS  I  Galatasaray  I  Napoli  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024