‘Real Madrid hakt knoop door over sensationele ruildeal Courtois en Mbappé’

‘Real Madrid hakt knoop door over sensationele ruildeal Courtois en Mbappé’
Donderdag 29 juni 2023 - 22:00   I   door Redactie

Bij PSG hebben ze een aantal weken geleden te horen gekregen dat Mbappé zijn contract niet zal verlengen. Als ze hem niet gratis willen zien vertrekken, moeten ze hem deze zomer dus van de hand doen.

Er is maar één club waar Mbappé zijn carrière wil verderzetten: Real Madrid. Real lijkt te willen wachten tot volgende zomer, maar PSG probeert een bod samen te stellen om Los Blancos te overtuigen om de Franse superster tóch nu al over te nemen. Hun laatste aanbod was wel zéér opvallend.

Ze willen Kylian Mbappé namelijk ruilen voor Thibaut Courtois én Vinicius Junior. In de Spaanse hoofdstad moesten ze volgens Defensa Central eens goed lachen met dat voorstel. Real-voorzitter Perez zou de aanbieding meteen van tafel hebben geveegd.

Hij wil Mbappé graag aantrekken, maar hij wil hem vooral aan de zijde van Vinicius zien spelen. Het lijkt er dus op dat Mbappé pas in 2024 transfervrij de overstap zal maken. De kans dat Courtois volgend seizoen nog in Madrid rondloopt is groot, al weet je in het voetbal natuurlijk nooit...

Poll: Waar zal Kylian Mbappé volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024