‘Real kan natte droom waarmaken: Thibaut Courtois mogelijk op weg naar exit’

‘Real kan natte droom waarmaken: Thibaut Courtois mogelijk op weg naar exit’
Woensdag 28 juni 2023 - 16:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois heeft er net een drie dagen durend trouwfeest opzitten. Na zijn huwelijksreis zal hij aansluiten bij Real om het nieuwe seizoen voor te bereiden.

Of toch niet? Bij Real Madrid hebben ze een wel zéér opvallende aanbieding gekregen. De laatste weken is een mogelijke transfer van Kylian Mbappé naar Los Blancos meer dan ooit een item. De Fransman wil zijn contract bij PSG niet verlengen. Zijn overeenkomst in Parijs loopt nog een jaar, dus volgende zomer dreigen ze hem gratis te zien vertrekken.

Om dat te vermijden moeten ze hem dus deze zomer nog van de hand doen en er is maar één club waar Mbappé naartoe wil: Real Madrid. De Koninklijke willen hem natuurlijk ook bijzonder graag zien komen, maar volgend seizoen kan hij transfervrij de overstap maken.

Bij Real lijken dus nog een jaartje te wachten om hun natte droom waar te maken. Toch krijgen ze de opportuniteit om dat nu al te doen, want PSG heeft volgens Defensa Central een voorstel gedaan om Mbappé te ruilen voor Courtois én Vinicius Junior. Afwachten hoe ze daarop reageren in de Spaanse hoofdstad.

Poll: Zou jij Courtois en Vinicius wisselen voor Mbappé?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  PSG

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024