‘Rode Duivel Kevin De Bruyne krijgt op vakantie onverwacht dramatisch nieuws’

‘Rode Duivel Kevin De Bruyne krijgt op vakantie onverwacht dramatisch nieuws’
Maandag 26 juni 2023 - 16:30   I   door Redactie

Kevin De Bruyne is na een slopend seizoen aan het genieten van een welverdiende vakantie. Een aantal weken geleden viel hij nog geblesseerd uit in de Champions League-finale.

Tegen Inter moest de kapitein van de Rode Duivels het veld al in de eerste helft verlaten met een hamstringblessure. Die kwetsuur is naar verluidt een pak ernstiger dan aanvankelijk gedacht. Uit meerdere scans blijkt dat De Bruyne een verrekking heeft opgelopen.

Er is volgens het Britse The Daily Star geen operatie nodig, maar de Rode Duivel is wel out voor de seizoensopener van Manchester City. Op 6 augustus nemen ze het in de Community Shield (de Engelse supercup) op tegen Arsenal, zonder De Bruyne.

De Duivel zal dus nog meer dan een maand geblesseerd aan de kant staan. Het Engelse medium meldt dat hij ook voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen - tegen het Burnley van Kompany - allicht verstek moet laten gaan. Op vakantie lijkt hij trouwens niet zó veel last te hebben van zijn blessure, want hij liet zich onlangs nog helemaal gaan (VIDEO).

Poll: Is Kevin De Bruyne de beste Belgische voetballer ooit?

TAGS  I  Manchester City  I  Arsenal

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024