'Herboren paars-wit doet zot en biedt nu op straf Club-target van tien miljoen'

'Herboren paars-wit doet zot en biedt nu op straf Club-target van tien miljoen'
Donderdag 08 juni 2023 - 21:00   I   door Redactie

Anderlecht wil volgend seizoen met een hernieuwde structuur een nieuwe start maken. En daar hoort ook een versterkte spelerskern bij.

Volgens Het Laatste Nieuws wil paars-wit stunten door de 22-jarige aanvaller Luis Vazquez binnen te halen. De Brusselaars hebben bij Boca Juniors immers een bod van maar liefst 4,5 miljoen plus bonussen neergelegd.

Volgens de krant houdt de Argentijnse topclub zijn antwoord voorlopig nog in beraad. Vazquez is een spits van 1m91 die sinds 2019 uitkomt voor Boca Juniors en past perfect in het profiel van de targetspits dat Anderlecht zoekt.

"Intussen zit Vazquez op een zijspoor bij Boca en komt hij niet meer van de bank. Hij heeft van z’n club ook de boodschap gekregen dat hij mag vertrekken, bij een correct bod natuurlijk." Het straffe is dat de aanvaller een oude bekende is van... Club Brugge.

Tien miljoen

Een jaar geleden was Vazquez ook in beeld bij blauw-zwart, maar die overgang ging niet door. Toen moest de Argentijnse spits nog zo'n tien miljoen euro kosten. De vraag is dus of de Brusselaars er met minder geld zullen in slagen waar Club faalde.

 

Poll: Zou je dit een goede transfer vinden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Boca Juniors

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023