‘Hemmersam slaat meteen toe: RSCA brengt miljoenenbod uit op nieuwe Orban’

‘Hemmersam slaat meteen toe: RSCA brengt miljoenenbod uit op nieuwe Orban’
Woensdag 07 juni 2023 - 18:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht willen ze niets aan het toeval overlaten. Afgelopen winter grepen ze in extremis naast enkele toptargets, maar nu zijn ze al heel wat mogelijke aanwinsten aan het proberen te overtuigen.

Anderlecht kondigde dinsdag aan dat de Deen Mikkel Hemmersam de nieuwe Sports Manager wordt. Eerder lekte ook het nieuws uit dat de recordkampioen Smail Prevljak probeert te overtuigen om een contract te tekenen. Intussen maken Hemmersam en co. ook werk van een ander dossier.

Ze hebben volgens Het Laatste Nieuws hun oog de 20-jarige spits Bénie Traoré laten vallen. Zijn statistieken doen ons meteen denken aan die van Gift Orban. Hij was in twaalf competitiematchen bij Häcken goed voor elf doelpunten. Wat zijn verhaal nog wat opvallender maakt, is dat hij pas sinds enkele maanden weer hersteld is van een zware blessure.

Hij heeft een lange revalidatie van een onderbeenbreuk achter de rug. Journalist Luca Bendoni pakte onlangs uit met het nieuws dat Anderlecht al een bod heeft neergelegd bij het Zweedse team. Ze hebben twee miljoen euro plus één miljoen euro aan bonussen geboden. Hieronder kan je een aantal van zijn hoogtepunten bekijken.

Poll: Waar zal Bénie Traoré volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Häcken

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023