OFFICIEEL: Anderlecht verrast en voert met nieuwe naam grote wijziging door

OFFICIEEL: Anderlecht verrast en voert met nieuwe naam grote wijziging door
Dinsdag 06 juni 2023 - 10:06   I   door Redactie

Wie dacht dat hij bij Anderlecht alles al gezien had, zal zijn mening moeten bijstellen. Want er blijven maar veranderingen komen.

Paars-wit kondigde dinsdagmorgen aan dat de Deen Mikkel Hemmersam de nieuwe Sports Manager wordt. Hij gaat opereren als rechterhand van CEO Sports Jesper Fredberg. Opnieuw Deense versterking dus.

"Mikkel zal nauw samenwerken met CEO Sports Jesper Fredberg om de langetermijnstrategie van de club te bewaken en te ontwikkelen", valt er te lezen op de website van Anderlecht.

"Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor de scouting, rekrutering en organisatie van het RSCA Futures-team, zijn expertise op het vlak van talentontwikkeling aanwenden en de transitie van onze jonge talenten naar het eerste team optimaliseren."

Duizendpoot

Hemmersam werkte meer dan 10 jaar als advocaat, voordat hij van 2014 tot 2018 als Head of Recruitment bij de Academy van FC Kopenhagen aan de slag ging. Na een periode als onafhankelijke scout nam hij in 2020 de rol op van CO-CEO & Sports Director bij FC Nordsjaelland.

Poll: Vind je dit een goede zet?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023

donderdag 28 september 2023