Ruud van Nistelrooij na ontslag mogelijk verrassend naar Belgische topclub

Ruud van Nistelrooij na ontslag mogelijk verrassend naar Belgische topclub
Vrijdag 26 mei 2023 - 14:00   I   door Redactie

De Belgische competitie wordt steeds aantrekkelijk voor buitenlandse coaches, vooral dan omdat een aantal clubs zich zeer ambitieus tonen.

Er is natuurlijk Club Brugge dat ondanks dit seizoen ondanks de dramatische resultaten in de competitie kon schitteren in de Champions League. En Antwerp voor wie met Gheysens en Overmars The Sky the Limit lijkt.

KRC Genk is een meer dan stabiele club geworden met ook heel wat financiële mogelijkheden. Union en AA Gent mogen dan minder kapitaalkrachtig zijn, het bijven mooie clubs om als coach aan de slag te gaan. En dan is er ook nog Anderlecht.

Daarom zou het helemaal niet verwonderlijk zijn mochten we volgend seizoen... Ruud van Nistelrooij aan het werk zien in de Jupiler Pro League. Die stapte donderdag per direct op bij PSV en is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Bewezen

Voor wie dat niet gelooft, zeggen we dit: wie had voor aanvang van het seizoen gedacht dat Mark van Bommel aan de slag zou gaan bij Antwerp. Terwijl die toch wel al wat meer bewezen had dan Van Nistelrooij.

Het is evenwel afwachten waar er een plaatsje kan vrijkomen. Bij Club Brugge zal het alleszins niet zijn en ook Anderlecht gaat met Brian Riemer door met zijn huidige coach. Maar blijven Geraerts en zelfs Van Bommel bij respectievelijk Union en Antwerp.

Ambities

En dan is er natuurlijk nog Standard, dat na de pijnlijke overstap naar Club Brugge op zoek is naar een nieuwe (betaalbare) trainer om zijn ambities om bij de top aan te sluiten waar te maken. Afwachten of er iets uit de bus komt.

Poll: Denk je dat Van Nistelrooij volgend seizoen trainer is België?

TAGS  I  PSV  I  Oranje  I  Ruud van Nistelrooij

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024