Slecht nieuws blijft Jean-Marie Pfaff en familie achtervolgen: “Te vroeg…”

Slecht nieuws blijft Jean-Marie Pfaff en familie achtervolgen: “Te vroeg…”
Maandag 22 mei 2023 - 19:30   I   door Redactie

De familie Pfaff krijgt de laatste tijd heel wat slecht nieuws te verwerken. Zo is moeder Carmen bijvoorbeeld nog steeds aan het revalideren van een hersenbloeding.

Die hersenbloeding kreeg ze tijdens een vlucht naar Mallorca, maar daar stopte het slechte nieuws niet. Enkele dagen later werd er namelijk onthuld dat er dat osteoporose in de genen zit. Inmiddels verloopt de revalidatie van Carmen best goed.

Dochter Kelly heeft maandag aan Het Nieuwsblad laten weten dat Carmen intussen gerepatrieerd is naar ons land: “Mama kan alles bewegen, ze kan praten en haar oefeningen bij de kinesist zitten op schema. Ook haar moraal is goed."

“Én ze verliest haar humor niet... Maar het is te vroeg voor sluitende conclusies”, verandert haar toon plots volledig. “Er wacht haar nog minstens zes maanden intensieve revalidatie. Dan pas gaan we zicht hebben op het totaalplaatje."

Schade

"Je kan het vergelijken met een overstroming: terwijl het water zich langzaam terugtrekt, wordt de eventuele onderliggende schade duidelijk”, sluit Kelly af. Het worden dus nog enkele zware maanden voor de familie Pfaff, die eerder dit jaar al afscheid hebben moeten nemen van de broer van Jean-Marie.

Poll: Is Pfaff de beste Belgische doelman ooit?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Bayern München  I  Inter  I  SK Beveren

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024