'Antwerp nu opeens in volle tweestrijd voor een wel héél bijzondere transfer'

'Antwerp nu opeens in volle tweestrijd voor een wel héél bijzondere transfer'
Dinsdag 16 mei 2023 - 21:00   I   door Redactie

Het is niet omdat Antwerp in volle titelstrijd is dat er niet uitgekeken wordt naar versterking. En welke versterking dan nog!

Want Het Nieuwsblad vraagt zich af waarom Antwerp geen poging zou wagen om... Ruben van Bommel binnen te halen. Inderdaad, de zoon van trainer Mark van Bommel. Die maakt furore bij MVV in de Nederlandse tweede klasse.

"Volgens onze informatie is sportief directeur op de Bosuil Marc Overmars zeer gecharmeerd door de Nederlandse jeugdinternational", schrijft de krant. De 18-jarige flankaanvaller is ook gegeerd door onder meer PSV, Feyenoord, AZ, Vitesse en Twente.

Alleen is er volgens HNB ook een groot probleem bij een mogelijke overgang naar Antwerp en lijkt dat niet de beste keuze voor de speler zelf. Omdat Antwerp geen tweede elftal in 1B heeft en er in de Jupiler Pro League slechts zeven spelers op de bank mogen.

Ontwikkeling

"Waardoor de kans op een wedstrijdselectie serieus afneemt. Mocht hij dus niet meteen de concurrentiestrijd winnen - naar verluidt kan hij zeker defensief nog vooruitgang boeken -, dan dreigt zijn ontwikkeling te stagneren op Antwerp", is het besluit.

Om maar te zeggen dat ze op de Bosuil in serieuze tweestrijd zitten. De interesse van Marc Overmars lijnrecht tegenover de terughoudendheid van Mark van Bommel die de speelkansen van zijn zoon wil vrijwaren. Benieuwd welke kant het opgaat.

Poll: Zou jij Ruben van Bommel aanraden naar Antwerp te komen?

TAGS  I  Antwerp  I  PSV  I  Feyenoord  I  AZ  I  Vitesse  I  Twente

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024