Verrassende onthulling over Rode Duivel Kevin De Bruyne: “F*cking hell!”

Verrassende onthulling over Rode Duivel Kevin De Bruyne: “F*cking hell!”
Zondag 07 mei 2023 - 18:15   I   door Redactie

Kevin De Bruyne maakt al heel wat seizoenen indruk bij Manchester City. De Rode Duivel verkeert momenteel in topvorm en maakt nog steeds aanspraak op de treble.

Manchester City kan namelijk de Premier League, de Champions League én de FA Cup nog winnen. Bij The Daily Mail kwam er een ploegmaat van KDB aan het woord: Jack Grealish. Daar kreeg hij de vraag wie er bij de Citizens het minste doet op training. “Kevin De Bruyne”, was zijn verrassende antwoord.

“Maar dat is gewoon omdat hij zo goed is tijdens de matchdagen. Op training ‘chilt’ hij gewoon een beetje.” Grealish is aan zijn tweede seizoen bij City bezig, maar dit seizoen is hij pas echt doorgebroken bij de Engelse landskampioen: “Ik was een beetje verlegen in het begin."

"Niet in mijn persoonlijkheid, maar op het veld. Dan riepen mensen dat ik de bal moest passen, maar dan dacht ik: 'F*cking hell, dat is wel De Bruyne. Ik geef de bal beter aan hem'. Snap je? Hij was mijn idool”, concludeert de Engelse international. Wist je trouwens dat Wesley Sonck een opvallende mening heeft over Grealish?

Poll: Had jij verwacht dat KDB zo weinig doet op training?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024