‘Na schorsing: Lionel Messi krijgt grootste aanbieding ooit en verlaat PSG’

‘Na schorsing: Lionel Messi krijgt grootste aanbieding ooit en verlaat PSG’
Woensdag 03 mei 2023 - 18:15   I   door Redactie

Dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Messi twee weken geschorst wordt door PSG. Na de nederlaag van afgelopen weekend werden alle spelers op training verwacht, maar de Argentijn stuurde zijn kat.

Hij koos ervoor om met zijn gezin naar Saoedi-Arabië te trekken, maar dat was duidelijk niet enkel een familie-uitstapje. Officieel was hij in het Midden-Oosten om enkele promotiekliekjes te maken, maar Rudy Galetti beweert dat er meer aan de hand was.

De Argentijnse wereldkampioen zou gesprekken hebben gehad met Al-Hilal - de grote concurrent van Cristiano Ronaldo zijn ploeg (Al-Nassr). Hij heeft naar verluidt een aanbieding gekregen van vijfhonderd miljoen euro per jaar, meer dan het driedubbele van wat Ronaldo als loon opstrijkt.

Messi heeft volgens de Italiaanse journalist van onder meer Sky Sports een ‘gentelman’s agreement’ met de club gesloten. Hij krijgt één maand om voorstellen uit Europa te bestuderen. Als Barcelona hem graag wil terughalen, dan zullen ze hem dus snel een contract moeten aanbieden. 

Poll: Als jij Messi was, zou je de overstap naar Al-Hilal dan maken?

TAGS  I  PSG  I  Al-Nassr  I  Al-Hilal  I  Barcelona

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024