Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over paars-wit: “Dramatisch, schande!”

Donderdag 20 april 2023 - 19:35   I   door Redactie

Anderlecht kwam donderdag in actie in de Conference League. Daar probeerden ze zich te plaatsten voor de halve finale.

Vorige week kon Anderlecht in Brussel met 2-0 winnen. Al na een kwartier hingen de bordjes cumulatief weer gelijk. Na een penalty na amper vijf minuten en een tweede doelpunt na een kwartier was alles weer te herdoen.

De fans van paars-wit konden hun ogen amper geloven. Ze laten via Twitter weten dat ze echt niet kunnen begrijpen met welke mentaliteit hun ploeg aan de aftrap verscheen: “Hoe kan je nu zo slap aan een Europese match beginnen?!”

“Hallo Anderlecht, wakker worden?!” en “We worden kinderlijk weggespeeld”, klonk het bij enkele andere supporters. “Dramatisch. Gebrek aan kwaliteit, inzet én tactisch plan! Grote schande!” Aan de rust staat het 2-0.

Poll: Vond jij het niveau van Anderlecht in de eerste helft 'een grote schande'?