Michel Louwagie over 'probleem' Gift Orban: “Dat heb ik nog nooit gedaan"

Michel Louwagie over 'probleem' Gift Orban: “Dat heb ik nog nooit gedaan
Donderdag 20 april 2023 - 08:30   I   door Redactie

AA Gent speelt donderdagavond op het veld van West Ham United alles of niets in de kwartfinale van de Conference League.

En daarbij is het vooral uitkijken naar Gift Orban om de kwalificatie af te dwingen. De vlotscorende Nigeriaan heeft zo'n indruk gemaakt dat het maar de vraag is of de Buffalo's hem komende zomer gaan kunnen houden.

"Ach, Gift is een luxeprobleem", aldus Michel Louwagie in Het Laatste Nieuws. "Hij heeft nog een contract tot 2027, en we hebben hem eind januari niet gehaald om in juli al weer te verkopen. Dat hebben we nog nooit gedaan."

Wat niet wil zeggen dat een vertrek van Orban niet aan de orde is. Want wat als er een bod van twintig miljoen euro komt? Zal de CEO gezien de financiële situatie van AA Gent dan toch niet een keer nadenken? Maar op dat vlak wil Louwagie niet te ver vooruitkijken.

Prijs

"Ik ga me niet uitspreken over die twintig miljoen", klinkt het verder in de krant. "We zullen zien wat de prijs zal zijn." Die zou nog wel eens een stuk hoger kunnen zijn als je weet dat clubs als Benfica, FC Porto en zelfs Barcelona de spits op de radar staan hebben.

Poll: Denk je dat Orban 20 miljoen zal opleveren?

TAGS  I  AA Gent  I  Stabaek  I  Barcelona  I  Benfica  I  FC Porto

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024