Kevin De Bruyne wordt genadeloos afgemaakt: "Een verongelijkte huilbaby"

Kevin De Bruyne wordt genadeloos afgemaakt:
Zondag 16 april 2023 - 12:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne komt de laatste tijd steeds meer in the picture te staan, maar niet altijd in positieve zin.

Zo trekt Nico Dijkshoorn hard van leer tegen De Bruyne. De Nederlander schrijft wekelijks een column in Het Nieuwsblad en kan daarbij vernietigend uit de hoek komen. Dat was ook dit weekend het geval. De reden: zijn boze reactie na de vroegtijdige wissel in Man City-Bayern München.

"De Bruyne is veranderd in een verongelijkte huilbaby. Het lijkt erop, na het gedoe met Toby Alderweireld aan de zijlijn tijdens het WK, en na de paar woedende blikken richting Guardiola, dat Kevin werkelijk is gaan geloven dat hij een geschenk is."

Al neemt Dijkshoorn dan toch wat gas terug. Niet wat de verongelijkte huilbaby betreft, wel over het geloven dat hij een geschenk is. "Ik zeg met opzet ‘lijkt erop’, want ik twijfel", schrijft hij. "Op een of andere manier bevalt de nieuwe Kevin mij wel."

Professioneel

Om te vervolgen: "Kevin doet nog steeds niet aan professioneel reageren en weigert zich neer te leggen bij allemaal voetbalwetten die ook maar zijn verzonnen door mensen – vaak trainers – die denken dat ze het spelletje hebben uitgevonden."

Besluiten deed hij met: "Kevin reageerde zoals u en ik ook zouden doen als we verplicht moeten stoppen met iets waar we zielsgelukkig van worden. Dat is wat gebeurde toen Kevin werd gewisseld: woede en teleurstelling omdat ze het lievelingsspeelgoed uit zijn handen rukken."

Poll: Vind jij dat De Bruyne veranderd is?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024