‘Club breekt mogelijk transferrecord om Yaremchuk te vervangen’ (VIDEO)

‘Club breekt mogelijk transferrecord om Yaremchuk te vervangen’ (VIDEO)
Zaterdag 01 april 2023 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft nog vier speeldagen om zich te verzekeren van play-off 1, al hebben ze hun lot niet in eigen hand. Zondag moeten ze winnen tegen KV Mechelen.

Om die opdracht tot een goed einde te brengen, moet Rik De Mil ervoor zorgen dat er doelpunten gemaakt worden. Bij Club zijn spitsen Jutgla en — vooral — Yaremchuk momenteel niet in vorm. DIe laatste lijkt dat al het hele seizoen niet te zijn en dat is best teleurstellend.

Blauw-zwart brak namelijk zijn transferrecord (zestien miljoen euro) voor de Oekraïner. Na één teleurstellend jaar kan zijn avontuur bij de landskampioen er al opzitten. Het Russische Sportbox meldt namelijk dat Club zijn vizier op een vervanger gericht heeft: Konstantin Tyukavin, een 20-jarige spits.

Hij speelt voor Dinamo Moskou en heeft zelf de interesse van Club al bevestigd bij de Russische media. Zijn contract loopt nog tot medio 2024 en zijn waarde wordt rond zeven miljoen euro geschat. Club zal dubbele cijfers moeten neertellen om hem los te weken en moet mogelijk zelf zijn transferrecord breken. Onder meer Dortmund zou ook interesse hebben.

Statistieken

Tyukavin staat zeker niet iedere wedstrijd de volledige negentig minuten tussen de lijnen. Dit seizoen kwam hij negentien keer in actie in de competitie. Daarin kon hij acht keer scoren en drie assists afleveren. Hij verzamelde ook al drie caps voor Rusland. Hieronder kan je een aantal van zijn hoogtepunten bekijken.

Poll: Moet Club zijn transferrecord breken voor Tyukavin?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dinamo Moskou

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023