Niet te geloven: Rode Duivels verbazen de hele wereld tegen Duitsland

Dinsdag 28 maart 2023 - 20:57   I   door Redactie

Dinsdagavond stond België voor een loodzware opdracht in en tegen Duitsland. Maar daar bleek in het wedstrijdbegin niets van.

Want na amper negen minuten stonden de Rode Duivels al met 0-2 voor. De openingstreffer in minuut zes via Yannick Carrasco en uiteraard de onvermijdelijke Romelu Lukaku in minuut negen. Geen geluk, want België overklaste Duitsland op alle vlakken.

Met ook nog een enorme open kans voor Lukebakio en een kopbal van Lukaku op de lat. Na de knappe 0-3 tegen Zweden lijkt de nieuwe bondscoach Domenico Tedesco dus op weg naar een tweede stunt in zijn tweede interland.

Ook al stond het aan de rust 1-2. Maar dan enkel omdat de Duitsers een strafschop kregen na ongelukkig handspel van Lukaku. Hoe dan ook kan het debuut van Tedesco nu al niet meer stuk.

Poll: Had je dit verwacht?