Kevin De Bruyne laat het er niet bij en neemt contact op met… Filip Joos

Kevin De Bruyne laat het er niet bij en neemt contact op met… Filip Joos
Woensdag 15 maart 2023 - 13:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne snoerde dinsdag alle criticasters de mond. De Rode Duivel schitterde bij Manchester City, dat met 7-0 won tegen RB Leipzig.

Ook voor dingen die niets met het voetbal te maken hebben komt hij vaak in de media. Zo zou hij onlangs een reclamespot opgenomen hebben voor McDonalds. Filip Joos liet vorige week bij 90 minutes weten dat hij daar een probleem met heeft.

In de aflevering van deze week wil hij daar toch iets over rechtzetten. De Bruyne heeft via Sam Kerkhofs — de neef van Kat — namelijk contact opgenomen met Joos. “Messi die reclame maakt voor Pepsi, dat vind ik nog steeds niet kunnen”, opent de analist.

“Maar: De Bruyne zou toch niet zómaar reclame maken voor McDonalds, maar wél voor een foundation”, wordt er onthuld in de podcast. “Die zorgen er bijvoorbeeld voor dat kinderen niet alleen in een ziekenhuis moeten liggen.”

Respect

“Ik heb wel respect voor De Bruyne. De meeste voetballer zouden iets hebben van: ‘je zit mij hier zwart te maken’ en eisen om dat meteen recht te zetten. Maar Kevin liet weten dat het oké was om dat volgende week, in deze aflevering, pas te doen”, voegt Joos er nog aan toe.

“Ik vind dat knap, al snap ik dat ook niet. Ik zou namelijk nooit een week lang iets kunnen laten staan wat niet klopt én mij in een slecht daglicht plaatst”, sluit hij af. “We zijn natuurlijk ook niet Match of the Day hé”, voegt Aster Nzeyimana er nog aan toe.

Poll: Luister jij naar 90 minutes?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024