Woedende Joos pakt De Bruyne bijzonder hard aan: “Begrijp ik écht niet!”

Woedende Joos pakt De Bruyne bijzonder hard aan: “Begrijp ik écht niet!”
Woensdag 08 maart 2023 - 18:15   I   door Redactie

Bij de Rode Duivels haakt de ene topper uit de ‘Gouden Generatie’ na de andere af. Kevin De Bruyne lijkt gelukkig wél nog een tijdje door te gaan.

Bij 90 minutes, de podcast van Aster Nzeyimana en co., had Filip Joos het over de Rode Duivel. Of liever, over iets dat de Rode Duivel een aantal weken geleden gedaan heeft. De Bruyne werd namelijk betrapt op de set van een reclamefilmpje

Hij wordt naar verluidt het uithangbord van McDonald’s in België. “Dat begrijp ik écht niet van Kevin! Hij moet toch ook soms tegen zijn kinderen zeggen dat ze niet te veel hamburgs mogen eten?”, aldus Joos.

“Ik kan het misschien nog begrijpen als het de vegan sla-mix is waar hij reclame voor maakt… Maar dan nog lok je mensen naar de hamburgertent, naar die ‘M’. Ik begrijp dat echt niet”, raast een teleurgestelde Joos verder.

Niet verwacht

“Ik snap het vooral niet omdat ik Kevin als een intelligente gast zie, zoals Marcus Rashford (die zich onder meer al heeft ingezet om de voedselkwaliteit op middelbare scholen in Engeland te verbeteren)”, klinkt het bij de analist.

“Ik wil hem zeker niet als ‘een slecht mens’ labellen. Maar dit staat zo haaks op wat ik van hem verwacht”, is Joos zijn conclusie. “Als je zo rijk bent, dan moet je toch geen reclame maken voor McDonald’s… ”

Poll: Vind jij het kunnen dat een topsporter reclame maakt voor een fastfoodketen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024