Kompany verrast iedereen met nieuws over overstap naar Manchester City

Kompany verrast iedereen met nieuws over overstap naar Manchester City
Zaterdag 11 maart 2023 - 16:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht zijn er heel wat fans die nog steeds niet over het vertrek van Vincent Kompany zijn. In Engeland doet de ex-Duivel het bij Burnley bijzonder goed.

Burnley heeft een voorsprong van tien punten in de Championship en speelt volgende week in de kwartfinale van de FA Cup tegen Manchester City. Dat is de ploeg waar Kompany zijn grootste successen als voetballer boekte.

Het lijkt dan ook in de sterren geschreven te staan dat Kompany Guardiola ooit zal opvolgen bij de Citizens. Heel wat Britse media denken dat dat volgend seizoen al zou kunnen gebeuren.

De voormalige kapitein van de Rode Duivels reageerde inmiddels zelf: “Momenteel ben ik nog een coach in de Championship. Dat is momenteel mijn niveau. Tot we niet zeker zijn van de promotie, zal dat zo zijn.”

Beste ter wereld

“Mijn doel is om steeds beter te worden”, gaat Kompany verder bij de BBC. “Manchester City verdient altijd de beste coach ter wereld. Dat ben ik niet. Momenteel hebben ze de beste coach en ik hoop dat hij nog tien jaar blijft!”

“Als dat niet zo is, moeten ze de beste coach hebben na Pep”, aldus Kompany. “We zien wel, ik werk gewoon zo hard als ik kan om elke keer beter te worden.” Wanneer hij de overstap naar City maakt, betekent dat dus dat hij zichzelf de beste trainer ter wereld vindt.

Poll: Zal Kompany ooit de 'beste trainer ter wereld' worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Burnley  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024