‘Paars-wit richt alle pijlen op déze vervanger voor publiekslieveling Slimani’

‘Paars-wit richt alle pijlen op déze vervanger voor publiekslieveling Slimani’
Zaterdag 11 maart 2023 - 13:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht lijken ze onder de nieuwe Deense impulsen eindelijk opnieuw vooruitgang te boeken. Zondag spelen ze een belangrijke wedstrijd met het oog op play-off 2.

Ze ontvangen namelijk rechtstreekse concurrent Cercle Brugge in het Lotto Park. Als Anderlecht wint nadert het opnieuw tot op één punt van De Vereniging. Verliezen ze, dan lijkt play-off 2 nagenoeg onhaalbaar.

Eén van de spelers die zondag voor doelpunten zal moeten zorgen is publiekslieveling Islam Slimani. De winteraanwinst wist dit jaar de netten al drie keer te doen trillen. Toch wil Anderlecht deze zomer nog aanvallende versterkingen aantrekken.

Volgens het Mexicaanse Area Deportiva FM tonen ze nu interesse in Michael Estrade. Estrade is een 26-jarige spits die momenteel door Toluca verhuurd wordt aan Cruz Azul. Cruz Azul heeft een aankoopoptie, maar Anderlecht zou hem dus willen wegkapen.

Statistieken

Estrade kwam dit seizoen al achttien keer in actie. Daarin kon hij drie keer scoren en één assist afleveren. In 39 wedstrijden bij de nationale ploeg van Ecuador wist hij ook al acht keer te scoren. Hieronder kan je zijn hoogtepunten bekijken.

Poll: Moet Anderlecht doorduwen voor Estrada?

TAGS  I  Anderlecht  I  Toluca  I  Cruz Azul

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024