Kevin De Bruyne schrikt op: Vincent Kompany keert terug naar Manchester City

Kevin De Bruyne schrikt op: Vincent Kompany keert terug naar Manchester City
Donderdag 02 maart 2023 - 08:00   I   door Redactie

Vincent Kompany scheert momenteel hoge toppen in Engeland. In de Championship staat zijn Burnley autoritair aan de leiding.

Woensdag werkten ze een wedstrijd af in de FA Cup. In de achtste finale namen ze het op tegen derdeklasser Fleetwood. Wat een walk in the park moest worden, werd een bijzonder moeilijke opdracht.

Zeker na de rode kaart in de eerste helft parkeerde het tienkoppige Fleetwood namelijk de bus in het eigen strafschopgebied. Pas in de allerlaatste minuut wist Connor Roberts het verlossende doelpunt te scoren.

Burnley stoot dus door naar de kwartfinale van de grootste Engelse beker. Daar is de loting ook al gebeurd: ze nemen het in de volgende ronde op tegen het Manchester City van Kevin De Bruyne. Kompany keert dus voor het eerst als trainer terug naar zijn Citizens.

City

"Mijn band met City is heel sterk en dat zal zo blijven", reageerde Kompany zelf al bij The Daily Mail. "Er zullen veel knuffels worden uitgedeeld, maar ik weet ook dat Manchester City een machine is die alles wil winnen. Maar ik vertegenwoordig Burnley nu en ik wist dat ik op een dag zou terugkeren in de dug-out!"

Kwartfinales:

Manchester City-Burnley
Manchester United-Fulham
Brighton-Grimsby Town
Sheffield-Blackburn Rovers

Poll: Zal Burnley ook winnen tegen Manchester City?

TAGS  I  Burnley  I  Manchester City

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024